Op de begane grond komt u binnen in de grote ontvangsthal. Vanuit hier kunt u doorlopen naar de grote zaal met een podium, zithoek met open haard en een beamer voor het streamen van media. Verder staan hier de tafels en de stoelen opgesteld. Tevens vindt u op de begane grond de grote keuken. Deze is ingericht met een 5-pits kooktoestel met oven, koelkast, horeca-vaatwasser, een automaat waarmee u voor grote gezelschappen koffie of thee kan zetten en verder alle andere benodigdheden om heerlijke maaltijden te bereiden. Op de gang is een toilet met urinoir aanwezig.

Via de trap komt u op de bovenverdieping. Hier vindt u in totaal 52 slaapplaatsen, verdeeld over 5 slaapzalen met stapelbedden, en twee 2-persoonskamers met eigen douche en toilet. Eventueel hebben we de mogelijkheid om op de benedenverdieping nog 4 extra slaapplekken te creëren, verdeeld over 2 kamers. Op aanvraag zijn er ook 2 ledikantjes beschikbaar. Verder bevinden zich op de bovenverdieping de sanitaire ruimtes. In totaal bestaan die uit 12 wasplekken, 8 douches, 6 toiletten en 2 urinoirs.

Via een deur in de grote zaal komt u uit in de diepe tuin met veel gras, grote terrassen en het stenen amfitheater helemaal achterin de tuin. Vanuit het amfitheater is het ongeveer 200 meter lopen naar de grote zandbult. Verder bevinden zich buiten de schommels, een volleybalveld en een terrein om Archery attack te spelen.

In de recreatieruimte, die zich in de schuur bevindt, kunt u tafeltennissen, tafelvoetballen en darten.

übersetzen/vertalen